Reset je lichaam en geest

Total Reset

Total Reset is een complementaire geneeswijze die naast de reguliere geneeswijze kan worden toegepast. Deze behandeling werkt met spiertesten, meridianen en allergenen om jouw lichaam te resetten en vervelende klachten of allergieën te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Tijdens de behandeling wordt er gekeken naar de oorzaken van jouw klachten en door middel van het 'resetten' van jouw lichaam wordt het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam gestimuleerd. Deze therapie is een goede aanvulling op het werk van een spirituele healer en kan zowel fysieke als emotionele klachten verminderen.
total reset methode.1
Jaar ervaring
0 +

Beschrijving Total Reset

Total Reset is een innovatieve en holistische therapie die gericht is op het herstellen van de innerlijke balans van de persoon. Het is een combinatie van verschillende technieken, zoals ademhalingsoefeningen, meditatie, visualisatie en klankhealing. Deze therapie is gericht op het verminderen van stress en het verhogen van het bewustzijn en de spirituele groei van de persoon.

Tijdens de Total Reset sessies wordt er gekeken naar de persoon als geheel, zowel lichamelijk als geestelijk. Door het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de persoon wordt de algehele gezondheid verbeterd. De therapie is een aanvulling op andere behandelingen en kan helpen bij het verminderen van fysieke klachten en emotionele blokkades. Total Reset is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar meer innerlijke rust en fysieke balans in hun leven.

hoe het werkt

De stappen van Total Reset

Reset lichaam en geest voor een betere gezondheid.

Evaluatie van klachten

Samen bespreken we de klachten en voeren we een evaluatie uit van mogelijke allergenen die de klachten kunnen veroorzaken. Dit wordt gedaan door middel van spiertesten en meridianen.

Behandeling

Nadat de allergenen zijn geïdentificeerd, zal ik deze behandelen met behulp van een combinatie van acupressuur, massagetechnieken en andere complementaire geneeswijzen. Hierdoor wordt het lichaam gereset en kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam worden gestimuleerd.

Follow-up en onderhoud

Ik stel samen met jou een follow-up plan op om de resultaten te evalueren en eventuele vervolgbehandelingen te plannen. Het onderhoud van de gezondheid en welzijn is van groot belang voor het behouden van de voordelen van Total Reset. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het aanpassen van de voeding en levensstijl om de gezondheid te bevorderen.

neem contact op

Investeren in jezelf is je beste keus

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Meer hulp nodig?

Je kunt te allen tijde vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

contact@ziejezelf.nl

Bereikbaarheid

Maandag – Zaterdag
(09:00 – 19:00)


Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Total Reset

Lees hieronder de meest gestelde vragen over Total Reset geneeswijze.

total reset methode

Total Reset is een complementaire geneeswijze die gericht is op het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn van een persoon. Dit wordt gedaan door middel van spiertesten, meridianen en behandeling van allergenen. Het doel is om het lichaam te resetten en het zelfgenezend vermogen te stimuleren.

 

Total Reset werkt door het identificeren en behandelen van allergenen die klachten kunnen veroorzaken. Dit wordt gedaan door middel van spiertesten en meridianen. De allergenen worden vervolgens behandeld met acupressuur, massagetechnieken en andere complementaire geneeswijzen om het lichaam te resetten en het zelfgenezend vermogen te stimuleren. Het doel is om het lichaam in staat te stellen zichzelf te genezen en de gezondheid en welzijn te verbeteren.

De voordelen van Total Reset zijn onder meer vermindering of eliminatie van allergieën en klachten, verbetering van de algehele gezondheid en welzijn, stimulering van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, verbetering van de energiebalans en verlichting van stress en spanning.

Ja, Total Reset is over het algemeen veilig en kan zonder bijwerkingen worden toegepast. Het is wel belangrijk om te weten dat het geen vervanging is voor reguliere medische behandeling. Het is daarom altijd verstandig om een gekwalificeerde arts te raadplegen voordat je Total Reset gebruikt als aanvullende behandeling.

Het aantal behandelingen dat nodig is bij Total Reset kan variëren afhankelijk van de aard en de ernst van de klachten. In sommige gevallen kan één behandeling al een merkbare verbetering opleveren, terwijl andere cliënten meerdere behandelingen nodig hebben om volledige verlichting van klachten te ervaren. De therapeut zal samen met de cliënt een behandelplan opstellen en adviseren over het aantal behandelingen dat nodig is.