Op reis naar een nieuwe jij

Spirituele reizen

Spirituele reizen zijn een steeds populairder wordende manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse routine en jezelf onder te dompelen in een wereld van meditatie, zelfreflectie en persoonlijke groei. Of je nu kiest voor een stilteretraite in de bergen, een yoga retreat aan het strand of een pelgrimstocht naar een heilige plek, een spirituele reis kan je helpen om tot rust te komen, je geest te openen en nieuwe inzichten te verkrijgen.
Ziejezelf.nl-spirituele reizen
Jaar ervaring
0 +

Beschrijving Spirituele reizen

Spirituele reizen nemen je mee langs oude heilige en mystieke plaatsen waar je door aanwezigheid van hoge energie vastzittende stukken kunt transformeren. De reizen staan voor zingeving, zelfonderzoek maar ook voor genieten van de prachtige natuur en leuke dorpjes welke we onderweg zullen bezoeken.

De nieuwe energie om ons heen verandert en versnelt. Dat beïnvloedt ons op alle niveaus; lichamelijk, emotioneel en spiritueel. Meegaan met die flow biedt volop mogelijkheden voor groei en transformatie. Hoe doe je dat dan, dat meestromen met de flow van nieuwe energie…? Hier ligt de uitnodiging om naar binnen te keren waar kracht, wijsheid en nieuwe richtingen te vinden zijn.

Na een spirituele reis ben je uitgerust, opgeladen en ervaar jij dat je krachtiger bent geworden. Je zit vol nieuwe energie en inspiratie, het geeft je een gevoel weer verder te kunnen met meer plezier in je dagelijkse leven. Vind jouw reisbestemming in het actuele aanbod of neem direct contact met mij op.

ontdek de reizen

Bekijk hier de spirtuele reizen

Ga mee op reis naar een nieuwe versie van jezelf.

Engeland: Glastonbury-Graancirkels

Glastonbury, al sinds het megalithische tijdperk erkend als spiritueel centrum. Met natuurlijk De Tor, Chalise Well, Avebury, Katedralen en graancirkels!
VOL

Zuid-Frankrijk: Maria Magdalena & Katharen

Davinci Code, Maria Magdalena, Rennes-le-Chateau, mysterie. Daar waar de Katharen zijn verdwenen is hun licht-energie nog altijd voelbaar en aanwezig!
VOL

Engeland: Wales Pelgrimage Reis

Wales is het land van de Rode Draak, een land van duistere legendes en onverklaarbare verschijnselen. Ga mee naar een van de mooiste plekken ter wereld!
VOL

Nederland: Hunnebedden en oude krachtplaatsen

Je hoeft niet overweg om kracht plaatsen te bezoeken. Drenthe is het centrum van de 54 stuks hunebedden, zandduinen, bossen, vennen en pittoreske dorpjes!
2025

Frankrijk: Innerlijke reis in de Dordogne

Van innerlijke reis tot aan reis door de tijd, je vindt het allemaal in de Dordogne. Grotten, oude kastelen en menhirs. Prachtige natuur en zuivere lucht. Joie de vivre!
2024

Frankrijk: Bretange & Mont St. Michel & Carnac

Mont St. Michel, middeleeuws eiland voor de kust. Carnac en Kezerho met zijn duizenden menhirs en oeroude steencirkels. De energie is intens en aanwezig!
2024
neem contact op

Investeren in jezelf is je beste keus

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Meer hulp nodig?

Je kunt te allen tijde vrijblijvend contact met mij opnemen.

 
 

contact@ziejezelf.nl

Bereikbaarheid

Maandag – Zaterdag
(09:00 – 19:00)


wat klanten zeggen

Wat mensen zeggen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Spirituele reizen

Lees hieronder de meest gestelde vragen over mijn spirituele reizen.

Ziejezelf.nl-Flow Reizen

Een spirituele reis is een reis die gericht is op het verkennen en verdiepen van je spirituele leven. Dit kan variëren van een stilteretraite, een yoga retreat tot een pelgrimstocht. Het doel van een spirituele reis is om tot rust te komen, je geest te openen en nieuwe inzichten te verkrijgen.

Een spirituele reis is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Het maakt niet uit of je een beginner of gevorderde bent op het gebied van spiritualiteit. Wel is het belangrijk om te bedenken of je openstaat voor nieuwe ervaringen en bereid bent om jezelf te confronteren met je eigen gedachten en gevoelens.

Neem contact met mij via het contactformulier om te bekijken wanneer de eerstvolgende spirituele reis beschikbaar is.

Tijdens een spirituele reis kun je verschillende activiteiten verwachten, zoals meditatie, zelfreflectie en workshops. Ook kan er tijd zijn voor stilte en contemplatie. Het programma kan verschillen per reis en organisatie. Het is wel goed om te bedenken dat een spirituele reis geen vakantie is, maar een intensieve ervaring waarbij je jezelf uitdaagt en confronteert met je eigen gedachten en gevoelens. En natuurlijk combineren we de prachtige natuur, oude mystieke plaatsen, steencirkels en historische dorpjes die kenmerkend zijn voor het land met het genieten van gezellig samen eten.

Nee, je hoeft geen ervaring te hebben met spiritualiteit om deel te nemen aan een spirituele reis. Wel is het belangrijk om open te staan voor nieuwe ervaringen en bereid te zijn om jezelf uit te dagen en te confronteren met je eigen gedachten en gevoelens. Het kan wel helpen om vooraf wat informatie te lezen of een cursus te volgen over spiritualiteit om jezelf beter voor te bereiden op de reis.