Now is the time to set forth on an adventure of self-discovery at one of the world's most powerful sacred sites. Where will your journey take you?
Er is nog één plaats vrij op de reis naar Wales in september dit jaar!!!
Meld je snel aan via het contactformulier. We gaan ons onderdompelen in de Keltische sferen van dru
ïden en steencirkels. Reisduur 10 dagen.

REIZEN

Bij Transformatie Reizen & Vakanties ligt de nadruk op het volledig ervaren en beleven van de plaatsen en plekken die we bezoeken. Dit kan alleen als er onderling vertrouwen is. Voorwaarde is dat de sfeer authentiek en open is. Iedereen moet zich vrij en veilig kunnen voelen. Ruimte voor een persoonlijke beleving is belangrijk omdat je zo het contact met jezelf, met je 'eigen wijsheid' kunt herstellen of versterken. Gun jezelf de belangrijkste reis die je in je leven mag maken, de weg naar jezelf!

Landen
Inmiddels zijn we al in de nodige landen op reis geweest, landen zoals Frankrijk & België, Schotland, Nederland en natuurlijk het mystieke Engeland!
Volgend jaar, 2021, gaat er weer een reis naar mijn geliefde Engeland-Wales en wel 26 september t/m 05 oktober 2021. Inschrijven of de brochure aanvragen voor deze reis kan HIER!

Doelgroep
Het reisgezelschap zal bestaan uit gelijkgestemde mensen. Dit heeft als absolute meerwaarde dat het je helpt situaties te herkennen. De ervaring leert dat dit extra steun geeft tijdens de reis. Het zijn mensen zoals jij en ik; geboeid door het leven, verlangend naar innerlijke rust, spirituele groei, geluk en voldoening. De leeftijd van van de deelnemers variëren van ongeveer 30 tot 70. De ervaring heeft geleerd dat leeftijdsverschillen een waardevolle bijdrage kunnen geven aan jouw ontwikkeling.

Lichaam & Geest
Vakantie is belangrijk. Het is voor velen een moment om fysiek tot rust te komen. Maar ook spiritueel is het belangrijk om je accu op te laden. Mijn reizen vormen een mooie combinatie van beide. Wil je het aardse genieten combineren met ervaringen die je ráken, die een ander licht werpen op jezelf en jouw leven? Dan is wellicht de tijd rijp om met mij mee op reis te gaan. Leeftijd is niet belangrijk, als je maar volwassen in het leven staat en je conditie een dergelijke reis toestaat.

Spiritualiteit
De mensen die zich op mijn reizen thuis voelen, zijn mensen die spiritualiteit handen en voeten willen geven in het dagelijks leven. Dit heeft niets met ‘zweverigheid’ te maken. Het begint met een idee dat er meer is tussen ‘hemel en aarde’. Spiritualiteit is geen hobby, maar een manier van zijn. Het is een diep verlangen om op eigen wijze een uniek stukje bron uit te drukken, via jou mens-zijn in dit leven! En dat is een mooi en bijzonder levenspad!

Het gaat om jouw beleving!
De bovenstaande uitgangspunten maken dat tijdens deze reizen, ruimte voor de eigen beleving belangrijk is. Het doel is om de omstandigheden te creëren die ertoe leiden dat de deelnemers persoonlijk geraakt kunnen worden in een sfeer die authentiek en open is zodat iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn. De weg naar geluk is een persoonlijke weg. Algemene richtlijnen of dogma’s passen niet meer in deze tijd. Ruimte voor een persoonlijke beleving vind ik belangrijk omdat we zo het contact met onszelf, met onze ‘eigen wijsheid’ kunnen herstellen.

Wanneer kun je jouw reis het beste boeken?
Omdat een spirituele pelgrims reis een minimaal aantal deelnemers heeft, geldt: hoe eerder het minimale aantal is bereikt, hoe eerder ik - en ook jij! - weten of een reis definitief doorgang zal hebben. Je boeking uitstellen is minder handig, zeker als je al zeker weet dat je met een bepaalde reis mee wilt gaan. Het kan immers zo zijn dat net jóuw boeking een reis laat doorgaan, en ik vlak voordat jij boekt, al heb moeten besluiten dat een reis misschien geen doorgang kan hebben. Ik neem dit besluit doorgaans twee maanden voor de reis. Als je twijfelt kun je het beste gewoon even contact opnemen of je telefoonnummer voor ons achterlaten. Wij beantwoorden jouw vragen enthousiast en graag!

Slotwoord
Ik houd ervan mijn kennis en ervaring te delen. Mijn passie om te reizen en daarmee anderen de gelegenheid te geven de spirituele plaatsen van moeder aarde te ervaren. Het mogelijk maken van betekenisvolle ervaringen, de verbinding met de deelnemers, mensen in contact brengen met hun eigen kern, het geeft mij enorm veel voldoening.

ZieJeZelf is geen reisbureau, derhalve is ruim op tijd aanmelden voor een reis noodzakelijk. Wil je ervan verzekert zijn een plekje te hebben op een reis meld je dan direct aan via het contactformulier op de website. Bellen of mailen mag natuurlijk ook. Maximaal 8 deelnemers per reis en Vol=Vol