Now is the time to set forth on an adventure of self-discovery at one of the world's most powerful sacred sites. Where will your journey take you?
REIZEN
Bij Transformatie Reizen & Vakanties van ZieJeZelf zijn gericht op het volledige ervaren van de bijzondere energetische krachtplaatsen die we met elkaar gaan bezoeken tijdens een reis. Voorwaarde hierbij is dat er onderling een open en authentieke sfeer en voor alle deelnemers, voldoende ruimte is, waardoor de persoonlijke ervaringen vrij en veilig gedeeld kunnen worden. Dit heeft als doel het contact met jezelf te kunnen herstellen en/of te versterken. Maak de belangrijkste reis in jouw leven, de weg naar JeZelf!

EXCLUSIEF
Alle reizen worden door mijzelf uiterst zorgvuldig samengesteld en tot in de puntjes verzorgt. Van vervoer tot verblijf, inclusief de meeste maaltijden en excursies naar heilige en mystieke plaatsen. Waar zijn we al geweest: in Nederlands Frankrijk, België, Schotland en het mystieke Engeland! We reizen altijd met een kleine groep en delen mooie en bijzondere ervaringen met elkaar. Dit schept vaak een band. Je zult zo’n spirituele reis ervaren als een traktatie voor JeZelf en dat verdien je!

Doelgroep
Het reisgezelschap zal bestaan uit gelijkgestemde mensen. Dit heeft als absolute meerwaarde dat het je helpt situaties te herkennen. De ervaring leert dat dit extra steun geeft tijdens de reis. Het zijn mensen zoals jij en ik; geboeid door het leven, verlangend naar innerlijke rust, spirituele groei, geluk en voldoening. De leeftijd van van de deelnemers variëren van ongeveer 28 tot 77. De ervaring heeft geleerd dat leeftijdsverschillen een waardevolle bijdrage kunnen geven aan jouw ontwikkeling.

Lichaam & Geest
Vakantie is belangrijk. Het is voor velen een moment om fysiek tot rust te komen. Maar ook spiritueel is het belangrijk om je accu op te laden. Mijn reizen vormen een mooie combinatie van beide. Wil je het aardse genieten combineren met ervaringen die je ráken, die een ander licht werpen op jezelf en jouw leven? Dan is wellicht de tijd rijp om met mij mee op reis te gaan. Leeftijd is niet belangrijk, als je maar volwassen in het leven staat en je conditie een dergelijke reis toestaat.

Spiritualiteit
De mensen die zich op mijn reizen thuis voelen, zijn mensen die spiritualiteit handen en voeten willen geven in het dagelijks leven. Dit heeft niets met ‘zweverigheid’ te maken. Het begint met een idee dat er meer is tussen ‘hemel en aarde’. Spiritualiteit is geen hobby, maar een manier van zijn. Het is een diep verlangen om op eigen wijze een uniek stukje bron uit te drukken, via jou mens-zijn in dit leven! En dat is een mooi en bijzonder levenspad!

Het gaat om jouw beleving!
De bovenstaande uitgangspunten maken dat tijdens deze reizen, ruimte voor de eigen beleving belangrijk is. Het doel is om de omstandigheden te creëren die ertoe leiden dat de deelnemers persoonlijk geraakt kunnen worden in een sfeer die authentiek en open is zodat iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn. De weg naar geluk is een persoonlijke weg. Algemene richtlijnen of dogma’s passen niet meer in deze tijd. Ruimte voor een persoonlijke beleving vind ik belangrijk omdat we zo het contact met onszelf, met onze ‘eigen wijsheid’ kunnen herstellen.

Wanneer kun je jouw reis het beste boeken?
Als het minimum aantal deelnemers is bereikt, des te eerder weten jij en ik of de reis doorgaat. Wanneer je zeker weet dat je heel graag met een bepaalde reis mee wilt gaan, stel dan je boeking niet uit want jouw aanmelding kan net het verschil maken of een reis wel of niet door kan gaan. Twee maanden voor de geplande reis neem ik een definitieve beslissing of de reis wel of niet door kan gaan, waarbij het aantal deelnemers die geboekt hebben bepalend is. Heb je hier vragen over, laat je telefoonnummer achter op het contactformulier van de website en ik neem z.s.m. contact met je op. Ik beantwoord jouw vragen met liefde en plezier!

Slotwoord
Ik houd ervan mijn kennis en ervaring te delen. Mijn passie om te reizen en daarmee anderen de gelegenheid te geven de spirituele plaatsen van moeder aarde te ervaren. Het mogelijk maken van betekenisvolle ervaringen, de verbinding met de deelnemers, mensen in contact brengen met hun eigen kern, het geeft mij enorm veel voldoening.

ZieJeZelf is geen reisbureau, derhalve is ruim op tijd aanmelden voor een reis noodzakelijk. Wil je ervan verzekert zijn een plekje te hebben op een reis meld je dan direct aan via het contactformulier op de website. Bellen of mailen mag natuurlijk ook. Maximaal 8 deelnemers per reis en Vol=Vol