Pelgrim reis in Wales

Spirituele reis naar Wales

Ziejezelf.nl-Wales Moel Ty Uchaf

De steencirkels van Wales

Naast zijn dramatische kustlijnen en bergen is Wales één van de mooiste plekken ter wereld. Wales is het land van de Ddraig Goch (de Rode Draak), een land van duistere legendes en onverklaarbare verschijnselen. Het nationale epos, de Mabinogion, vertelt van draken, reuzen, en de veldslagen van legendarische helden en prinsen. Mythes en legendes zijn hier nog altijd zeer levendig!

Reizen
We reizen per auto en boot naar het altijd weer prachtige en gastvrije Engeland!
De energie van dit mystieke eiland is anders dan op het vaste land en dat is direct voelbaar. Tijdens deze reis trekken we binnen 9 dagen langs bijzonder en energetische krachtplaatsen uit de oudheid, sommige wereldberoemd en andere bijna vergeten.

Krachtplaatsen
Deze krachtplaatsen liggen midden in de prachtige natuur van Wales en kunnen een bijzondere ervaring zijn, zo’n plek wordt door iedereen op zijn eigen wijze beleeft. De ruimte om een plek op eigen wijze te ervaren staat dan ook voorop.

Zelf onderzoeken
Indien je sterk geïnteresseerd bent in de culturele achtergrond van de streek, raad ik je aan deze zelf op voorhand op te zoeken. De informatie is overal makkelijk beschikbaar. 

Vertrouwen
Natuurlijk kan en mag je ook er op vertrouwen dat de energie van de plaatsen en cirkels die we bezoeken je meer zullen vertellen en laten ervaren dan de historische achtergrond.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *