RECENSIES
Sommige klanten sturen mij een reactie op hun behandelingen. Onderstaande reacties zijn om privacy redenen zonder afzender of persoonlijke informatie geplaatst. Deze referenties hebben toestemming gegeven om deze reacties te plaatsen.

Brenda uit Roosendaal: Huiszuivering
Graag wil ik je nogmaals bedanken voor je hulp met de energie in ons huis! Ik slaap hartstikke goed, merk geen narigheid meer in huis en er zijn ook geen problemen meer met elektrische apparaten of ruis op de lijn tijdens het bellen. Ook de hondjes blaffen niet zomaar meer. We zijn super blij met ons schone huis!

Kim uit Bleiswijk: huiszuivering
Marian is langs gekomen om ons huis te reinigen. Er zat een entiteit in de kamer van mij dochter en de kamer voelde niet fijn en heel zwaar aan. Marian heeft mijn dochter en mij uitgelegd dat de entiteit een hele mooie boodschap voor mijn dochter had en uiteindelijk hebben ze elkaar kunnen helpen. Het huis en mijn dochters kamer voelde hierna weer heerlijk licht.
De dag erna was er voor het huis weer een reiniging nodig en Marian heeft meteen op afstand het huis gereinigd. Deze keer trok ik de entiteit aan met mijn angst voor het spirituele. Maar ook van deze entiteit heb ik een mooie les meegekregen. Dank je wel Marian, dat wij deze mooie ervaring via jou hebben mogen ervaren!

Diederik uit Leidschendam: huiszuivering en consult combinatie
Een belangrijk reden om Marian te vragen voor een huiszuivering is de wijze waarmee ze met nuchterheid het spirituele benaderd.
Dit maakt dat de hele zuivering iets tastbaars en menselijks wordt en wegblijft van zweverigheid. Ik vond het ook prettig dat je de persoon erbij betrekt, het gaat niet alleen om de woning maar ook om de bewoner. In de behandeling weet je goed de vinger op de zere plek te leggen, zowel bij de woning als bij de bewoner zelf.
Op het moment zelf was ik vooral getroffen door hetgeen je beschreef aan de oude invloeden die er nog waren. Het is in de dagen erna dat je merkt dat er een nieuwe balans in huis is gekomen en er meer rust en harmonie heerst.

De heer J. uit ’s-Hertogenbosch: consult
Al een aantal jaren had ik te kampen met de nodige persoonlijke problemen waaronder onzekerheid. Ik begreep mezelf niet goed en een ander begreep me al helemaal niet. Tijdens een ‘goed gesprek’ zoals ik het consult noem, bij Marian (ik ken haar al heel wat jaren), kwam ze al snel, in samenwerking met haar gidsen, tot de kern van mijn problemen. Ze heeft ze benoemd, verteld waar ze vandaan kwamen en een aantal manieren besproken hoe dit het beste aan te pakken.
Nu, de nodige weken verder, kan ik zeggen dat ik er enorm op vooruit ben gegaan, zeker ook met betrekking tot mijn relatie. Mijn vriendin is verwonderd wat een transformatie ik heb ondergaan. Dit ten gunste van onze relatie. Dus Marian, zeer bedankt voor je hulp. Ik raad iedereen een consult bij Marian aan, als je ergens mee zit, tegen aan loopt of gewoon voor een goed gesprek.

Gijs uit Rotterdam: transformatiereis Engeland
Marian nam het stuur in handen en leidde ons naar de mooiste plekken van Engeland. De grootsheid van Castle Tintagel en ook de stilte bij de waterval…
De week in Engeland was er één met verbazingwekkende mooie plekken! Het was een warm bad: vol energie, verkwikkend én ik kwam er als nieuw uit! Thanks Marian!

Antje uit Rotterdam: transformatiereis Engeland

Heel veel dank voor deze reis! Het was vakantie én we waren met onze eigen ontwikkeling bezig. Ik voel, dat het mij goed gedaan heeft en verder gebracht, maar ik kan het nog niet concreet benoemen. Heel veel dank voor de healings! En voor de hele reis natuurlijk, O ja en de recepten :-)

Jolanda uit Dreumel: transformatiereis Engeland
De transformatiereis naar Engeland heb ik als een bijzondere reis ervaren met een mooi en gevarieerd programma. Ik heb veel mooi inzichten voor mezelf opgedaan. De reis is tot in de kleinste details goed voorbereid en georganiseerd door Marian. En we verbleven in een gezellig accommodatie in een prachtige natuurlijke omgeving.

Mariëtte uit Alphen aan de Rijn: transformatiereis Engeland
Vorige week nam ik deel aan de Transformatiereis naar Engeland. Ik vond het een magische week; flink intensief, maar ik wilde er ook alles uithalen wat erin zat. Marian heeft mij en mijn reisgenoten ontzettend goed begeleid. Veel liet ze ons zelf ervaren, maar op de momenten dat je wel wat hulp kon gebruiken, was ze er voor je in de vorm van een luisterend oor, als gesprekspartner of soms ook met een healing. Dat was heel waardevol! Ik voel dat deze week echt een boost gegeven heeft aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Verder was alles heel goed geregeld, verbleven we in een heerlijk huis en hebben we het ook gezellig gehad met elkaar. Een zeer complete reis die de reissom meer dan waard is.
 
Jolanda en Stacy uit Zaltbommel: huiszuivering
Mijn dochter en ik hadden allebei op bepaalde plaatsen in ons huis een zwaar en onrustig gevoel. Ook de nachtrust werd hierdoor beïnvloed.
Nadat Marian bij ons is geweest en het huis van boven tot onder had gereinigd ging het veel beter met ons. Bij mijn dochter ging het slapen geleidelijk aan beter maar het zware gevoel was nog aanwezig, wel in veel lichtere mate. Marian is na overleg nog een keer teruggekomen en nu is alles helemaal goed! Marian ik wil je bedanken voor je hulp en begrip, een dikke 10! Bedankt!

Jolanda uit Culemborg: huiszuivering en healing
Mijn huis voelde al een paar jaar niet goed aan. Marian heeft mijn huis schoongemaakt en sindsdien voelt mijn huis helemaal goed, licht en beschermd.
Ik vind Marian een bijzonder mens, ze kan goed luisteren en is echt met je begaan. Daarnaast heeft ze haar voeten ook goed op de grond waardoor het niet zweverig wordt. Ik vind haar bijzonder intuïtief zonder dat ze dingen voor je invult. Ze heeft mij ook een healing gegeven en daar heb ik ook veel baat bij gehad. Een aanrader!
 
Julia uit Rossum: spiritituele coaching
In my journey as a healer and therapist I have found the support from outstanding. As well as being very beautiful on the outside she is also very beautiful on the inside! I would 100% recommend her for anyone who is looking for guidance and emotional support.
 
Gert uit Breda: consult
Marian is een heel bijzonder en fijn mens en met een mooie en krachtige energie waar zij mee werkt en waarmee zij ongelooflijk veel mensen kan en mag helpen! Marian heeft mij ook geweldig goed geholpen met een stukje in mij zelf wat zij mij heeft laten zien en voelen en wat heel diep zit en nog niet is op gelost en waar ik nog aan mag werken met mijzelf. Daar ben ik Marian heel dankbaar voor!
 
Dick uit Breda: huiszuivering
Marian heeft tijdens een bezoekje aan ons onmiddellijk aangevoeld dat er een energie/entiteit aanwezig was in het huis. Ik had de laatste tijd wel wat last van slecht en onrustig slapen. Ze heeft heel effectief die energie/entiteit weggehaald en nu voelt het huis rustiger aan en slaap ik ook veel beter. Marian, dank je wel!
 
Brigitte uit Valkenswaard: huiszuivering
Marian is een warme vrouw die je goed begrijpt en aanvoelt. Ze heeft me enorm geholpen met het reinigen van mijn huis. Tot op heden voelt het goed aan, ik slaap beter en mijn fysieke klachten zijn aan het afnemen. 
 
Elisabeth uit Rotterdam: telefonisch consult
Al dagen lang had ik een soort knagende pijn tussen mijn schouderbladen. Met mijn vriendin Marian aan de telefoon kwam dit 'toevallig' ter sprake. Marian 'voelde in' en 'zag' de plaats waar Engelen hun vleugels zouden kunnen hebben. Het had te maken met 'mijn eigen vleugels uitslaan', 'eindelijk eens overtuigd raken van mijn eigen grootsheid'. Stoppen met het mezelf kleiner maken dan ik ben. Mezelf accepteren en trots zijn op wie ik ben, wat ik kan en wat ik doe. Het voelt en IS heel waar.
Na het telefoongesprek ging de plek tussen mijn schouderbladen héél erg pijn doen en werd heel heet. Daarna, vergeet ik dat dat ik er ooit pijn heb gehad, WEG pijn! Ik weet niet WAT er gebeurde, WAT Marian heeft gedaan. Duidelijk is wel dat het contact met 'boven' via haar WAT gedaan heeft. Ik moet er natuurlijk wel mee aan de slag. De boodschap voor mij was: wees je bewust van je eigen grootsheid en sla je vleugels uit. Hoe heerlijk!
 
Linda uit Maastricht: huiszuivering
Via een online zoektocht naar iemand die mijn huis zou kunnen zuiveren, vrij maken van negatieve energie, kwam ik op de site van Marian terecht. Het huis staat al een tijdje leeg, in de verkoop, en mijn idee is dat dit deels ligt aan de negativiteit die daar heerste. Daarnaast had ik het gevoel dat iets me nog tegenhield in mijn dagelijks leven, wat met het huis te maken had, alsof dat stukje verleden nog niet afgehandeld was. Wat me direct aansprak was Marians duidelijke manier van communicatie en de nuchtere benadering van iets waar veel mensen, in mijn ogen, graag zweverig over doen.
Een mailtje was zo geschreven en op mijn verzoek een datum te prikken, nam Marian telefonisch contact met me op. Ze had iets meer informatie nodig over mijn beweegredenen. Vervolgens was het moment aangebroken, en gezien mijn ervaringen met het huis was ik best even nerveus. Dit was snel verdwenen. Marian was al buiten begonnen met een pand op het erf en legde me uit wat er heerste, en wat ze opgelost had. Hierna heeft ze systematisch alle ruimtes doorlopen. Ik ben bij haar gebleven om eventuele vragen te beantwoorden. Ondertussen legde ze me uit wat ze tegenkwam, hoe ze het ging oplossen en waar het eventueel mee te maken had. Eigenlijk best zakelijk, nuchter en niet zonder humor.
Het groeiende gevoel van lucht, het wegvallen van een soort last van je schouders, is moeilijk te omschrijven maar is zeer voelbaar geweest. Het huis voelt nu licht aan, los, luchtig en mijn gevoel dat er nog een los eind is, is ook verdwenen. Een zeer bijzondere ervaring, waarvan ik nog steeds blij word. Marian, bedankt!