Over Ziejezelf

Marian van Herp

Wie ben ik

Mens, medium & coach

Mijn manier van werken, met humor, aards, praktisch en doortastend, maakt dat een kort traject vaak volstaat om jou weer volledig in je kracht te zetten. Iedere keer weer voel ik verwondering als ik zie wat een consult met mensen doet! Dat gevoel van verwondering hoop ik altijd te mogen behouden.

Of het nu gaat om persoonlijke coaching, begeleiding, Total Rest, huiszuivering of spirituele- en Flow reizen, ik ben altijd enthousiast om met jou samen te werken aan een bewuster, mooier, plezieriger, fijner en liefdevoller gevoelsleven.

Om jou tot dienst te kunnen zijn heb ik naast mijn eigen ontwikkeling de volgende opleidingen gevolgd; Total Reset Therapeut, Medische Basiskennis, Energetische Coach, Medium & Trans Healing Therapeut®

Tevreden klanten
0 +
Succesratio
+ 0 %
Jaar ervaring
0 +
over ziejezelf

Laat jouw innerlijke wijsheid stralen door groei vanuit jouw ontwikkeling te halen.

Ik werk met mannen en vrouwen die over het algemeen goed in hun vel zitten, maar zich ergens in beperkt voelen. Mensen die bepaalde eigenschappen of gedrag van zichzelf willen onderzoeken en veranderen.  

Visie

Als spiritueel coach geloof ik dat ieder individu het potentieel heeft om zijn of haar eigen innerlijke wijsheid te ontdekken en te gebruiken om een vervuld en betekenisvol leven te leiden. Ik begeleid mijn cliënten op hun reis naar zelfontdekking door middel van mindfulness, meditatie, zelfreflectie en persoonlijke groei.

Missie

Mensen begeleiden om hun ware potentieel te ontdekken en hun levensdoel te vinden.

mens, medium & coach
Wat ik doe

Ontvang behandeling voor al jouw spirituele gezondheidsbehoeften.

Bekijk mijn diensten en specialismen.

Ik werk in een consult samen met mijn gidsen en het Universum. Tijdens een consult vindt reading, regressie of healing plaats. Dit werkt helend, soms confronterend maar altijd warm en liefdevol voor de cliënt.

Ik werk met met mensen die hun paranormale kwaliteiten aan het ontdekken zijn, hiermee zelf aan de slag willen en behoefte hebben aan begeleiding hierin.

Ik zuiver op energetische wijze huizen. Huizen waarin het niet prettig wonen is omdat ze benauwd aanvoelen, aanwezigheden zichtbaar zijn of er onverklaarbare dingen gebeuren.

Ik organiseer en begeleid transformatiereizen naar landen zoals Engeland (Wales, Cornwall, Glastonbury), Schotland en Frankrijk (Carnac, Maria Magdalena en Katharen).

Ik behandel cliënten volgens de Total Reset Methode, een complementaire geneeswijze die goed naast reguliere behandelingen kan worden toegepast en werkt met spiertesten, meridianen en allergenen om jouw lichaam te resetten en vervelende klachten en allergieën te verminderen.

Tijdens de FLOW-Experience haak je zelf aan tijdens een van de dagen van mijn reizen. Je regelt jouw eigen verblijf en vervoer.

Neem contact op

Investeren in jezelf is je beste keus

Via onderstaand formulier kan je vrijblijvend een afspraak inplannen.

Meer hulp nodig?

Je kunt te allen tijde vrijblijvend contact met mij opnemen.

contact@ziejezelf.nl

06 81 78 95 84

Bereikbaarheid

Maandag – Zaterdag (09:00 – 19:00)

Jouw Medium, Total Reset Therapeut, Trance Healing Therapeut & Energetisch Coach

Met inmiddels 10+ jaar ervaring heb ik veel mensen mogen helpen bij spirituele transformaties en healings.

over ziejezelf