reinig met nieuwe energie

Huiszuivering

Een huis bevat energie die de sfeer beïnvloedt en het is belangrijk om hier bewust van te zijn en het huis schoon te houden. Negatieve energieën kunnen een negatief effect hebben op de gezondheid en het welzijn van de bewoners, dus het is essentieel om zowel aan je eigen gezondheid te werken als aan de balans en harmonie in je huis. Er is een constante wisselwerking tussen persoon en omgeving, dus een schone woonruimte kan bijdragen aan een betere gezondheid.
huiszuivering door Ziejezelf.nl
0 +
Jaar ervaring
huiszuivering.

Beschrijving Huiszuivering

Een huiszuivering, ook wel energetische reiniging genoemd, is het proces van het verwijderen van negatieve of ongewenste energieën uit een huis of gebouw. Dit wordt gedaan om de balans en harmonie te herstellen en een positieve sfeer te creëren.

Er zijn verschillende methoden die gebruikt kunnen worden bij een huiszuivering, het gebruik van heilig water, kristallen of het ophangen van beschermende symbolen en juist geen witte salie, dit verergert de situatie. Het is belangrijk om de juiste methoden te kiezen die passen bij de situatie en de wensen van de bewoners.

 

Tijdens de huiszuivering kan de energie in de ruimte worden geleid en opgevangen. Dit kan worden gedaan door middel van meditatie of door het gebruik van pendels. Het doel is om de negatieve energieën op te sporen en te verwijderen, terwijl tegelijkertijd de positieve energieën worden versterkt.

Na de zuivering is het belangrijk om het huis te vullen met positieve energieën en intenties. Dit kan worden gedaan door middel van affirmaties, visualisaties of door het plaatsen van positieve symbolen en decoraties. Zo kan een huiszuivering bijdragen aan een gezonde en harmonieuze leefomgeving.

Hoe het werkt

Reiniging binnen 3 stappen

Een paar klikken verwijderd van nieuwe energie in je huis.

Bespreken

Tijdens de huiszuivering bespreken we jouw huidige situatie.

Huiszuivering

In de huiszuivering behandelen we de aanpak bij de bron in een vertrouwde omgeving.

Herhalen

Normaliter hoeft een huiszuivering niet herhaald te worden.

neem contact op

Investeren in jezelf is je beste keus

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Meer hulp nodig?

Je kunt te allen tijde vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

contact@ziejezelf.nl

Bereikbaarheid

Maandag – Zaterdag
(09:00 – 19:00)


Waar ik werk

Werkgebied huiszuivering

Ik werk door het hele land en daarbuiten in o.a. de volgende regio’s;

Amsterdam – Den Helder – Hoorn – Schagen – Haarlem – Leiden – Den Haag – Delft – Zoetermeer – Gouda – Rotterdam – Hoek van Holland – Dordrecht – Papendrecht – Gorinchem – Ouddorp – Goes – Middelharnis – Zierikzee – Middelburg – Terneuzen – Roosendaal – Breda – Tilburg – ’s- Hertogenbosch – Eindhoven – Helmond -Uden – Zaltbommel – Utrecht – Woerden – Helmond – Oss – Venlo – Heerlen – Roermond – Maastricht – Arnhem – Nijmegen – Doetinchem – Apeldoorn – Amersfoort – Hilversum – Zutphen – Enschede – Zwolle – Hengelo – Deventer – Almelo – Lochem – Emmen – Assen – Hoogeveen – Heerenveen – Lelystad – Almere – Drachten – Leeuwarden – Groningen – België – Antwerpen – Brussel – Gent – Duitsland.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Huiszuivering

Lees hieronder de meest gestelde vragen over het zuiveren van een huis.

Een huisreiniging is het energetisch reinigen van een huis om de negatieve energieën die aanwezig zijn te verwijderen.

Als je het gevoel hebt dat er negatieve energieën in je huis zijn, zoals spanningen, ruzies, vermoeidheid, slapeloosheid, etc., dan kan een huisreiniging nuttig zijn. Bij het zien of voelen van aanwezige entiteiten of overledenen. Het kan ook nodig zijn na een verhuizing, na het beëindigen van een relatie of na een periode van ziekte.

Het is aan te raden om thuis te zijn tijdens de reiniging, zodat je de intentie van de reiniging kunt ondersteunen en de reiniger toegang kan geven tot alle ruimtes.

De duur van een huisreiniging kan variëren van enkele uren tot een hele dag, afhankelijk van de grootte van het huis en de ernst van de negatieve energieën die moeten worden verwijderd.

Dit hangt af van de situatie en de bewoners. In sommige gevallen kan één huisreiniging voldoende zijn, terwijl in andere gevallen vaker een reinigingen nodig is om de energie in balans te houden.