Reset je lichaam en geest

FLOW-reizen

FLOW-Experience! Een nieuwe tijd met een nieuwe vorm van reizen. Het vraagt in overgave mee te bewegen met datgene wat het Universum jou wil laten ervaren. Tijdens de FLOW-Experience haak je zelf aan tijdens een van de dagen van mijn spirituele reizen. Je regelt zelf jouw eigen verblijf en vervoer.
0 +
Jaar ervaring
mont saint michel

Beschrijving Flow Reizen - Carnac Frankrijk

Zelf verblijf ik in Erdeven, midden in het gebied waar de honderden oeroude menhirs in rijen staan, waar de leylijnen lopen en de energie voelbaar hoog is.

Jij als deelnemer reist op eigen gelegenheid en beschikt over een (huur)auto. Je boekt zelf een accommodatie naar keuze in de buurt van Erdeven of Carnac waarbij jij jouw vakantie net zo lang kan laten duren als je wilt. Je hebt de vrijheid om één of meerder dagen aansluiten bij de FLOW-Experience-Carnac dagen.

Voor deelname aan één of meerdere dagen, volstaat een Whatsapp bericht één dag van tevoren. Betaling is ter plaatse en bedraagt € 100,- contant per Experience dag. Zorg zelf voor een lunchpakket en voldoende water om mee te nemen.

De enige dag die al vaststaat is 30 mei, dan bezoeken we namelijk Mont Saint-Michel waar we kunnen genieten van de middeleeuwse kleine straatjes, de klim naar boven, het uitzicht en niet te vergeten het heiligdom boven op de Mont.

Bekijk aanbod reizen

Aanbod FLOW-Experience

Ga mee op reis naar een nieuwe versie van jezelf.

Kerzerho Carnac Frankrijk

Kerzerho & Carnac, de krachtige megalithische sites in Bretagne.
29 mei 2023

De steencirkel van Avebury

Zevenhonderd jaar lang diende de cirkel als tempel voor de rituele bijeenkomsten.
2023

Heilige vallei - St. Nectans Glen

Vroeger een inwijdingsplaats en nu voor velen een plek om te dromen.
2023
neem contact op

Investeren in jezelf is je beste keus

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Meer hulp nodig?

Je kunt te allen tijde vrijblijvend contact met mij opnemen.

 
 

contact@ziejezelf.nl

Bereikbaarheid

Maandag – Zaterdag
(09:00 – 19:00)


Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Flow-Experience

Lees hieronder de meest gestelde vragen over Flow Experience reizen

FLOW Experience

Opgeven doe je door het contactformulier in te vullen. Je ontvangt dan van mij een bevestiging voor deelname. Kort voor de reis stuur ik je nog een reminder en verder contact en informatie ter plaatse gaat via WhatsApp.

Voor deze Experience is overgave en go with the Flow aan het moment belangrijk. Zonder verwachtingen vertrouwen op het Universum, zodat je kunt ontvangen wat op dat moment nodig is voor jouw groei, healing en ontwikkeling.

Jouw investering in jezelf bedraagt per Experience dag € 100,- contant en gepast.

Het enige dat je mee hoeft te nemen is een rugzakje met een lunchpakket en voldoende water. Uiteraard staat het vrij, als je in het bezit bent van kristallen, deze ook mee te nemen.

Ik neem je mee naar de oud heilige plaatsen waar we op dat moment mogen zijn. Verder begeleid ik je in jouw proces, door channeling, healing en waar nodig emotioneel werk toe te passen, waarbij ik mijn algehele kennis en kunde op mediamiek gebied inzet.