TRANCE HEALING & MEDIUM
Als medium stem ik me tijdens een consult af op jou en laten we de spirits bepalen wat er mag komen. De adviezen en boodschappen die we uit de Lichtwereld krijgen, zijn liefdevol en opbeurend, positief gericht op jouw persoonlijke omstandigheden. Naast boodschappen komen we ook vaak blokkades tegen uit dit leven of zelfs uit een vorig leven, die je belemmeren op jouw levensweg. Onder mijn begeleiding en door interactie krijg je inzicht, wordt je je bewust van je blokkade, komt de emotie vrij, kan je gaan loslaten en het transformeren, zodat jij je pad weer kunt gaan volgen.

Ik werk tijdens het consult ook met healing om de genezing te bevorderen en herstellend te werken, zowel lichamelijk als geestelijk. Het lichaam wordt aangespoord om het zelfgenezend vermogen te gaan gebruiken. Dit doe ik o.a. met magnetiseren, de powerplate, kristallen en de energie uit de tarot.

Trance Healing kan worden toegepast bij elke ziekte, bij alle pijnklachten en ook bij emotionele blokkades die stress, burn-out en depressies veroorzaken, het is een zeer effectieve methode. Je kunt alles vragen aan de spirits, ze willen heel graag met ons werken en ons laten zien, dat het leven niet ophoudt na het overlijden. Uiteraard wil dat niet zeggen dat we op alle vragen direct antwoord krijgen. Alles komt op zijn tijd, die tijd kunnen we niet beïnvloeden. Je krijgt aangeboden wat je aankan en wat je op dat moment nodig hebt.

Voor een consult is het niet nodig om spiritueel te zijn, het enige belangrijke is je hart open te stellen voor de informatie die je mag ontvangen. Een healing is een impulsverandering in het Nu, terug in de richting van je originele ‘blauwdruk’. Met een healing verander je de richting waarin je ging. Zelfs met een minieme koerswijziging kom je na verloop van tijd, heel ergens anders uit, dan wanneer je gewoon rechtdoor was blijven gaan.

Medium: Contact met overledenen
Er is meer tussen hemel en aarde, een medium kan dat bevestigen. Beide werelden bestaan. Er is onze wereld, waarin wij ons leven vormgeven en er is de lichtwereld, waar we heen gaan als we komen te overlijden. Een medium kan de personen uit de spirituele wereld waarnemen en vertalen naar de fysieke wereld waarin wij leven. 
Deze verbinding met jou en de overleden dierbare is heel persoonlijk. Zij die doorkomen werken dankbaar samen met het medium om bewijzen en persoonlijke boodschappen door te geven.  

Ook voor hen is het bijzonder om contact te hebben. Karaktertrekken, persoonlijke details, bewijzen van gedeelde herinneringen en/of ervaringen, komen allemaal door vanuit hun verruimde bewustzijn. De adviezen en boodschappen zijn heel opbeurend en liefdevol en altijd positief gericht op jouw persoonlijke omstandigheden. Het bewust herkennen van deze andere werkelijkheid is voor iedereen een bijzondere betekenis. Een troostrijke gedachte, dat er nog mogelijkheden blijken te bestaan om het contact te behouden. De band van liefde blijft altijd bestaan en overwint de dood. Via voorwerpen of geschreven naam ontvang ik direct informatie van overleden personen die nog steeds een belangrijke relatie met jou hebben.