CONSULT
Wat kan je verwachten?*

Als spiritueel coach en energetisch therapeut gebruik ik een combinatie van methodes zoals tarotkaarten, intuïtie, kristallen, flower-of-life bord, aardse- en spirituele kennis en natuurlijk de begeleiding van mijn gidsen; deze manier van werken biedt optimale kansen voor bewustwording en groei. Door met jou in gesprek te gaan en afstemming op jouw energie ontstaat de verbinding met jou en de lichtwereld. Hierdoor komt de energiestroom opgang en de informatie los, welke ik binnen ons gesprek met je deel en die je mag ervaren.

Wat levert het op?*
Deze werkwijze geeft heel veel inzicht en healing op zowel mentaal, emotioneel als fysiek niveau. Daarnaast ervaar je bevrijding van blokkades en daarmee de ruimte en helderheid die dit geeft. Vaak brengt het ook verduidelijking en handvaten voor je toekomstige ontwikkeling. Je krijgt tools mee om uiteindelijk zelfstandig door te kunnen pakken en coaching overbodig wordt.

Traject?*
Een persoonlijke sessie duurt ongeveer 1 uur. Het kan voorkomen dat er zoveel is ‘op te ruimen’ dat er behoefte is aan een vervolg, maar doorgaans geven 1 tot 3 sessies zoveel inzicht dat dit volstaat. Het streven is altijd om een traject zo kort mogelijk te houden.

*Let op: de voortgang en het resultaat van de sessies hangt af van je eigen ontwikkeling.