SPIRITUELE COACHING
Een spirituele coach is een counselor, mentor, begeleider, hulpverlener en stimulerende trainer. Coaching helpt o.a. bij emotionele problemen, stress, verstoorde relaties, angst om beslissingen te nemen, levensvragen, eenzaamheid, depressie, vragen rond studie, werk en loopbaan, verwerken van het verleden. En niet in de laatste plaats, bij het vinden en bewust worden van je eigen weg.

Spirituele Coaching helpt je om je gedachten beter op een rijtje te zetten, te ontdekken wat je in de toekomst wilt, leren omgaan met stress of te werken aan je persoonlijke groei en zelfkennis. De kracht van zelfkennis is intuïtief aanvoelen wat belangrijk voor je is, wat je energie en voldoening geeft. Dit is noodzakelijk om stappen te zetten, om je dromen te beleven en een betekenisvol leven te leiden.

Spirituele Coaching wordt gebruikt om meer rust te vinden in deze hectische tijd waarin de sociale media niet stil staat en werk steeds meer van ons vraagt. Stress is de factor waar we last van krijgen als vinden mee te moeten doen, bang zijn er niet meer bij te horen als we er niet in meegaan. We hierdoor niet meer in staat zijn te voelen wat we echt nodig hebben, wie we echt zijn.

Je kunt gebruik maken van Spirituele Coaching als je jouw balans wilt vinden tussen zijn en doen. Zijn betekent acceptatie van jezelf en met overgave leven in het moment, in het Nu. Doen staat voor jezelf zijn vanuit zelfvertrouwen, rust en innerlijke kracht. JeZelf zien en zijn is best moeilijk, want oude patronen zijn soms moeizaam te doorbreken. Daarom kan het bijzonder verhelderend zijn om via één of meerdere consulten erachter te komen waar de hardnekkige punten (blokkades), belemmerende overtuigingen of ineffectieve gedachten zitten.

Het doel is altijd gericht op het verbreden van je horizon en het leven van je volle potentieel zowel op je werk als privé. Het maximale uit je leven halen. Het is belangrijk om comfortabel te zijn en de rijkdom te kunnen ervaren van het leven op elk moment zowel in werk als privé. Hulp vragen is sterk zijn, niet iedereen durft hulp te vragen. Hulp vragen betekent voor mij dat je zelf echt in je eigen kracht wilt komen. Ervaar zelf hoe effectief coaching voor jou werkt!

Dit helder krijgen is de eerste stap op weg om JeZelf te gaan zien en zijn zoals je in al je puurheid bent. Het zal een transformerende ervaring zijn. Daarna kan het als bijzonder prettig ervaren worden om het nieuwe (be)leven dat is ontstaan te ondersteunen met Spirituele Coaching. Dit is een logisch vervolg op het gelopen traject en kan naar behoefte worden ingevuld.

Geen vraag is hetzelfde, geen pad is hetzelfde. Iedereen is uniek en ieder heeft zijn eigen kwaliteiten. Graag help ik je deze te vinden en te gebruiken zodat jij je weg kunt vinden.

Zelf ervaren wat coaching voor je doet? Neem contact met me op via het contactformulier onder het menu knopje contact op deze website. Thuisbezoek of behandeling op locatie is in overleg mogelijk.