Transformatie Reis SPANJE 16-09-2016 t/m 26-09-2016
Spanje is, met uitzondering van de noordelijke delen van Noorwegen en Zweden, waarschijnlijk het oudste land van Europa. Meerdere ontdekkingsreizigers vermoeden dat, vooral in de zuidkant van Spanje, belangrijke connecties liggen met de verloren beschavingen van Atlantis en Lemurië.
Gebieden als Andalusië en Murcia worden gezien als een smeltkroes van oude beschavingen. Vele grotten, steencirkels en vergane graven zijn de stille getuige van de magie van deze culturen. Enkele hiervan zullen we dan ook zeker bezoeken.
Andalusië, met haar uitgebreide kust en de nabijheid van Afrika, tegenover de straat van Gibraltar, is altijd een regio geweest die ontdekt en bewoond werd door nieuwe stammen. Een van de aansprekende stammen die Murcia en Andalucia hebben bevolkt zijn de Phoenicianen. Ook hier is de link met Atlantis te vinden. De Goden van de Phoenicianen zijn genoemd naar de Koningen van Atlantis. De Phoeniciaanse stammen worden gezien als het volk van spiritualiteit, dromen en voorspellingen. Niet voor niets treden wij in de voetsporen van deze verloren beschavingen.
Op onze zoektocht naar oude energieën, vormen de krachten en processen van de natuur een belangrijk onderdeel. Ook de oude Phoenicianen geloofden sterk in de kracht van de natuur en vele van hun goden en godinnen zijn aan deze krachten verbonden.
Murcia is sinds november 2015 in de belangstelling gekomen vanwege de vondst van twee zwarte bollen uit de ruimte. Er wordt druk gespeculeerd over de mogelijkheid dat het gaat om buitenaardse objecten. Of de bollen daadwerkelijk buitenaards zijn of niet, de tijd zal het leren. Duidelijk is in elk geval dat de streek niet op ons lijstje mag ontbreken.

Klik hier voor het volledige programma.