Transformatie Reis SPANJE 16-09-2016 t/m 26-09-2016

Verwonderen

Door deel te nemen aan deze transformatie reis, door de confrontatie met jezelf toe te staan en aan te gaan, zal je jezelf beter leren kennen. In alle aspecten word je uitgedaagd om oude patronen en overtuigingen los te laten en op een andere manier naar jezelf en je omgeving te kijken. Je vergroot je zelfvertrouwen en je krijgt inzicht in je verlangens.

Je innerlijke reis
De sacrale plaatsen die we bezoeken hebben een spirituele uitstraling. Ieder zal op zijn of haar eigen manier daardoor worden aangeraakt. Deze plaatsen werden door oude volkeren uitverkoren en niet voor niets. De ligging, speciale krachten, uitlijning ten aanzien van de kosmos, energiebanen of bijzondere gebeurtenissen gaven deze plaatsen een mystieke functie. En deze plaatsen gaan we ervaren, in alle rust en op je eigen manier. Zonder verwachtingen. Laat het maar gebeuren. Laat je raken. Een persoonlijke ontmoeting tussen jou, de aarde en de kosmos!

Sacrale plaatsen
Onze voorouders waren zich bewust van krachtige plaatsen in de natuur. Ze voelden dat deze plekken een bijzondere energie hadden, een ‘kosmische’ energie. Hier trachtten ze in contact te treden met het universum. Op deze krachtplaatsen bouwden ze hun heiligdommen en gaven ze vorm aan hun spiritualiteit. Sacrale plaatsen, in alle soorten en maten en van alle volkeren, werden gesitueerd op kruispunten van leylijnen. Deze kennis was alom in gebruik.

De aarde als moedergodin
Bronnen, grotten, watertempels, oude altaren, holle wegen, onderaards gangen, steencirkels en resten van labyrinten zijn stille getuigen uit lang vervlogen tijden, waarin de aarde werd vereerd als moedergodin. Lees de boeken van De Aardkinderen van Jean M. Auel. Het zijn prehistorische cultusplaatsen die later werden gekerstend ofwel Christelijk gemaakt. Maar dat doet niets af aan hun oorspronkelijke kracht. Een duidelijk voorbeeld hiervan is de Spaanse Sterrenweg, een etherische energiebaan verbonden met Atlantis die later tot de ‘pelgrimsroute naar Santiago de Compostella’ werden omgedoopt door de Katholieke kerk. Tijdens deze reis zal je sacrale plaatsen bezoeken, plaatsen met een bijzondere energie, mystieke plaatsen waarvan de oorsprong ver terug gaat.

Stuur een mail of meld u aan voor info, dan krijgt u het programma per mail toegezonden.

Om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen is het aantal deelnemers voor deze reis maximaal 8 personen.

Inclusief
*Huurauto(s) inclusief brandstof
*Alle overnachtingen in ons huis op basis van een 2-persoonskamer
*Alle maaltijden in ons huis (ontbijt en lunch)
*Alle drankjes in ons huis (koffie, thee, water, sap)
*Alle overnachtingen in de B&B (ontbijtbuffet)
*Alle entreegelden.
*Deskundige begeleiding van groeps- en persoonlijke processen.

Exclusief
*Persoonlijke uitgaven.
*Lunches, diners, hapjes, drankjes buiten de deur.
*Reis- en annuleringsverzekering
*Vlucht Amsterdam – Alicante v.v.

De volledige reisdocumentatie krijg je per mail toegestuurd na aanmelding.
We kijken er naar uit om deze reis te maken en heten je van harte welkom!

To travel is to take a journey into yourself - Danny Kay -