ENGELAND voorjaar 2019: de reis van 2018 zegt er weer op en was wederom fantastisch!
Wilt u informatie over de nieuwe reis of direct aanmelden, stuur dan een e-mail naar travel@ziejezelf.nl.
U ontvangt dan vrijblijvende informatie over de komende reis naar Engeland. Er kunnen maximaal 10 mensen mee.

Een reis naar Engeland is een reis langs verhalen en mythen. Naar Glastonbury, het mystieke Avalon van weleer. De plaats waar de magische Tor staat en waar precies de twee krachtigste energiebanen zich kruisen: de Michaellijn en de Marialijn. Op maar liefst drie plaatsen in Glastonbury kruisen deze twee krachtige leylijnen (ook wel drakenlijnen genoemd) elkaar. Het samenkomen van het mannelijke en het vrouwelijke…..het goddelijke huwelijk. Het gebied van druïden en priesteressen biedt plekken die je nooit zult vergeten. Ik neem je graag mee naar dit hartchakra van de aarde. Het land van de Grote Godin. Het land waar Josef van Arimathea, de vermoedelijke broer van Jezus, het oorspronkelijke christendom bracht dat aansloot op de oude Keltische tradities. Maar ook het land van Koning Arthur, de wijze tovenaar Merlijn, Sint Joris en de Draak, de Green Man.
 
De reis ‘De kracht van Mystiek Engeland’ gebruiken we om ons te verbinden met het bewustzijn van kracht-plaatsen, de natuur en het universum. Zo kun je een speciale plek -een krachtplaats, helende bron of een ander oud heiligdom- ervaren met heel je hart en ziel, kun je antwoorden vinden op vragen of ervaar je een vorm van genezing van een bepaald stuk in je leven of in je lichaam. De krachtige energieën van de plaatsen die we bezoeken en waar we mee werken, versterken de synchroniciteit.
 
Deze reis kenmerkt zich door een tijdloos, mysterieus, oud en toch ook heel bekend gevoel. Een herinnering. Je zult zien dat de meditaties en plaatsen aanleiding geven tot groei, zelf-bewustwording en zelf-realisatie. Het reikt je aan wat je nodig hebt: de mensen die je ontmoet, de situaties waarin je terecht komt. Je zult zien dat veel spirituele stukjes op zijn plaats vallen en je inzicht geven in de puzzel die jezelf bent. Wanneer jij je buiten jouw normale dagelijkse leven begeeft dan verandert ook jouw bewustzijn. Je leeft alerter, je voelt dat je leeft en be-leeft! Je bent meer ontvankelijk voor de boodschappen op jouw pad. Dat is waar het deze reis om gaat en aan al deze zaken zullen we op diverse plekken veel tijd besteden. Natuurlijk zorg ik hierbij voor professionele begeleiding, zodat jij je in vertrouwen kunt overgeven aan de aanwezige energie.
 
Kortom, het gaat het om de totale beleving, waarvan alle onderdelen spiegels zijn. Ze leren je jezelf zien. Ze reiken je de hand. Ze staan klaar je te helpen met het ontdekken van je eigen ik. Het is een reis naar de krachtplekken van Zuid-Engeland, een ontdekkingstocht naar de krachtplekken in jezelf. Ga met me mee op deze spirituele reis, word je eigen ontdekkingsreiziger en ontdek je eigen unieke ik en Zie JeZelf!
 
Ik beloof je dat het een onvergetelijke reis wordt, waarbij je niet alleen heel veel zult zien, heel veel leert, maar ook heel veel zult lachen. Een belevenis die je nooit meer zult vergeten, en die je leven zal veranderen. Ik nodig je uit om onder liefdevolle begeleiding te ontdekken wat deze reis voor je in petto gaat hebben.

Stonehenge, Avebury, Silbury Hill, Graancirkels, Glastonbury, Chalice Well, de Tor, Roll Right Stones, Tintagel het kasteel van Koning Arthur, St. Nectans Glen en nog veel meer gaan we zien en ervaren. Reis mee en beleef jouw reis! Schrijf je snel in want er kunnen maar 8 mensen mee.