CONSULT
In een consult werk ik met een combinatie van methodes die ik door de jaren heen mezelf eigen heb gemaakt. Ik laat mij hierbij graag leiden door de Lichtwereld en mijn innerlijk weten, vanuit intuïtie en ervaring. Door verbinding te maken met jouw energie, je ziel, je innerlijk kind , aanwezige gidsen en engelen zal er informatie naar voren komen. Deze informatie is voor jou van belang, voor het proces of levenspad waarop jij je op dat moment bevindt. Ook zullen, indien aanwezig lifters en oude energieën weggehaald worden.

Het benoemen van wat je beweegt en wat je belemmert geeft inzicht, bewustwording en ruimte om er iets mee te doen. De keuze wat je met deze informatie doet of niet doet blijft altijd bij jezelf, dat is aan jou. Dit inzicht geeft je in ieder geval de mogelijkheid jezelf los te maken uit patronen die niet meer bij je passen. Door hier zelf aan te werken creëer jij je eigen geluk.
Innerlijke groei komt alleen op gang als je het zelf wilt en hier actie op durft te onder- nemen. Zo kun je leven vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd. Ik help je hier graag bij.

Tijdens een consult werk ik o.a. met tarot voor een stuk inzicht en healing om loskomende processen te ondersteunen.

Een afspraak kunt u maken via het inschrijfformulier op deze website.
Thuisbezoek of behandeling op locatie is in overleg mogelijk.