Jan 2017

Wat zijn entiteiten. De verschillende soorten geesten & spoken (2)

Blog-Entiteiten deel 2

In mijn vorige blog stelde ik de vraag of er leven na de dood is, heb ik het fenomeen channeling behandeld. Angst voor het onbekende en de symptomen waaraan je kunt herkennen of je entiteiten bij je hebt. In deze nieuwe blog (deel 2 uit de reeks) ga ik in op de verschillen in entiteiten door sommigen ook wel spoken of geesten genoemd en nog maar eens de symptomen. Er zijn vele soorten geesten, hier volgen een paar voorbeelden Lees meer...

Entiteiten, Symptomen en Channeling (1)

Blog-Entiteiten,Symptomen en Channeling

In deze blog reeks geef ik je een kijkje in de keuken van de Geestenwereld, de Lichtwereld en Spiritualiteit. Je leert over de verschillende soorten geesten die rondwaren over de aarde. En je leert hoe ook jij geesten kunt leren waarnemen. Dat is helemaal niet zo eng of gevaarlijk als het klinkt…meestal Lees meer...
Jan 2018
Jan 2017
Mar 2016
Feb 2016
Jan 2016
Dec 2015