Jan 2016

Toekomst voorspellen

Blog.Ik-zie..ik-zie

Ik zie..ik zie..…..net zoveel als jij!
Toekomst voorspellen, hoe zit dat nou?
Regelmatig wordt aan mij gevraagd of ik in de toekomst kan en wil kijken om voor hen zelf of voor een dierbare kan zien wat er in de toekomst op hem of haar ligt te wachten. Wellicht is het dan nu de tijd om hierover een verhelderend artikeltje te schrijven. Per slot, u wilt toch niet uw leven door mij laten bepalen? Of toch wel? Lees meer...

Overledenen kunnen zien

Blog-zien-overledenen

Metafoor hoe we een overledenen kunnen zien: Er was eens een kleine meisje met de volgende vraag; ‘Waarom voelen wij overleden mensen?’. En omdat het meisje nog jong was, moest het een begrijpelijke uitleg zijn. En zo kwam het verhaal over de druppel die een wolk werd. Lees meer...

High Sensitive Person

Blog-hsp

Doordat je als HSP-er zoveel meer ziet en voelt dan ‘gewone’ mensen betekent het vaak dat je in de valkuil van persoonlijke energieverspilling komt. Deze energieverspilling is tweeledig; je schiet òf in de verdediging (voor jezelf opkomen) òf je neemt afstand. Beiden is te schakeren onder de noemer: ‘slachtofferrol’. Beiden zijn het gevolg van een te grote pijn die je raakt. Lees meer...
Jan 2018
Jan 2017
Mar 2016
Feb 2016
Jan 2016
Dec 2015