Feb 2016

Loslaten

Blog-verloren-vriendschap

Loslaten wat je lief en dierbaar is,
loslaten naar wie je hart uitging,
je doet het niet ineens.
Het is als het gaan van een lange, ange weg. Lees meer...

Handleiding 'vanuit je hart van iemand houden'

Blog-vanuit-je-hart-van-iemand-houden

Vanuit je hart van iemand houden hoe doe je dat?

In mijn beleving is het zó normaal dat je vanuit je hart van iemand houdt. Maar is dat wel zo normaal? Gaat zoiets automatisch? Of denk je dat je van iemand houdt, vanuit je hart, maar zodra je werkelijk gaat voelen, ontdek je dat het niet zo is? Kan dat? Als je wilt weten hoe je dat doet…. Lees meer...

Anders willen en anders doen

Blog-Anders willen en doen

Het anders willen is niet genoeg. Het anders doen is een begin.
Toen ik vroeger als kind van de hoogste duikplank wilde springen, zag ik mezelf het al doen? Ik klom de trap op en ging op het puntje staan en toen kwam de angst, die mij vertelde dat ik dat maar niet moest doen. Lees meer...
Jan 2018
Jan 2017
Mar 2016
Feb 2016
Jan 2016
Dec 2015